Nieuwsbericht

Wieners-show gaat nationaal

Everly Brothers theatertour '18/19

In het seizoen 2018/2019 zal The Wieners Play The Everly Brothers te zien zijn in theaters in heel Nederland! Impresariaat ProActs verzorgt de boekingen en de eerste shows staan al vast. De complete speellijst zal over enkele maanden bekend zijn.

The Wieners Play The Everly Brothers

Voor het theaterprogramma wordt de band uitgebreid met Geurt Engelsman op contrabas/basgitaar. Rond de komende jaarwisseling is de show ook al diverse keren in de nieuwe samenstelling te zien:

Tijdens Rock Around The Jukebox, op 14 en 15 oktober in het Autotron, Rosmalen, wordt een kort voorproefje gegeven. Op zaterdag 25 november gaat de band naar Engeland waar ze oa een Everly Brothers-avond verzorgen in WESC in Woking, met als gastzangers The Wilson Brothers.

Vrijdag 8 december is er een theatershow in Cutluurhuis Heerlen, daar zijn de Limburgse Reno Brothers te gast, bekend van hun Everly-optreden in de Soundmix Show.

Zaterdag 6 januari 2018 de jaarlijkse show in Theater De Hofnar in Valkenswaard, met als gast Tijn Driessen op toetsen en met Nick van Wyk op de afterparty.

Zaterdag 27 januari is de show in België te zien: in CC Het Gasthuis in Aarschot. Zie de Wieners-agenda voor ticket-info en tijden.