Nieuws

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's

30e editie in Autotron Rosmalen

Rock Around The Jukebox 2017

Op 14 en 15 oktober wordt voor de 30e keer Europa's grootste 50s/60s/70s lifestylebeurs gehouden: Rock Around The Jukebox, in het Autotron Rosmalen. Dit keer met live-muziek van onder andere The Wieners.

Houd je van fifties / sixties / seventies kleding, vintage meubelen, jukeboxen, oldtimers en lekkere, ouderwetse muziek, dan moet je echt een keer naar Rock Around The Jukebox!

Er zijn honderden stands waar je van alles kunt bekijken én kopen. De vele aanwezige rock'n'roll-dansers kunnen zich uitleven op de grote dansvloer.

The Wieners zullen op beide dagen twee tributesets ten gehore brengen: The Everly Brothers en Buddy Holly. Meer informatie volgt binnenkort.

Én nieuwe promo-video!

Nieuwe site H3

De website www.huubhenkenharrie.nl is geheel vernieuwd! Compleet met agenda en splinternieuwe live video die werd opgenomen in Mini-Theater De Melkbus in Dordrecht.

Hoewel de naam anders doet vermoeden bestaat Huub Henk & Harrie tegenwoordig meestal uit 4 man: Herman de Hammond-man is steeds vaker van de partij, dus ook in de nieuwe video.

Voor krappere podia en portemonnees, is het uiteraard ook nog steeds mogelijk om de unplugged duo-versie te boeken: Huub & Henk.

Op welke manier dan ook: deze mannen zorgen voor een avond ouderwets goede live muziek, met de grootste hits van de vorige eeuw. 

Nieuw sinds de laatste nieuwsbrief

Hotnews Update!

Zodra er korte termijnboekingen of wijzigingen binnen komen, lees je die hier.

Update 8 jun 2017: Rocking Daddy Unplugged treedt op diverse plekken in het centrum van Helmond, op zaterdagmiddag 25 juni.

Update 6 jun 2017: The Rockoustics zullen op zaterdag 17 juni optreden tijdens Hemels Hoek van Holland, op het Brinkplein in Hoek van Holland. Aanvang: 16:00 uur.

Wieners & Friends in Valkenswaard

Everly Show 6 Jan: VVK loopt hard!

The Wieners & Friends Play The Everly Brothers (Part II) op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Hofnar, Valkenswaard. Het duurt nog meer dan een half jaar maar er zijn nu al meer dan 160 tickets verkocht, wees er op tijd bij: klik hier.

De voorverkoop voor The Wieners & Friends Play The Everly Brothers (Part II) op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Hofnar, Valkenswaard, is begonnen. En hoe?! De kaarten vliegen erui, zorg dat je op tijd reserveert want dan heb je de beste plaatsen. We verwachten net als vorig jaar een uitverkocht huis! Tickets online te koop op hofnar.nl

Foto: Peter Aerts

Nieuwsbrief Mei 2017 nu online!

Hi Ho Hotnews

De nieuwsmailing Hi Ho Hotnews verschijnt één keer per maand, op de laatste donderdag. De week daarna, kun je 'm online lezen: klik hier voor de mailing van juni 2017.

Ook Hi Ho Hotnews ontvangen? Vul onderaan deze pagina je emailadres in en klik op 'Verstuur'. Dan blijf je automatisch op de hoogte van de openbare live-optredens van de bands, nieuwe projecten en albums, en buitenlandse bands die beschikbaar zijn voor optredens in ons land.

Via de mailing worden regelmatig tickets verloot voor concerten en festivals. Hi Ho Hotnews verschijnt 1 keer per maand, op de laatste donderdag. Wil je 'm op zeker moment niet meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig afmelden via een link in de mail.

Def Americans' Sun Sessions (foto Madeleine Sars)

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's